Avklädd - om pedofili och barnporr

Hur blir en pedofil? Är det bokens huvudtema, vad som kan driva en till att bli pedofil? Är det aktivt val eller något som bara vaknar till liv i ens kropp? Ett driv en inte kan styra över? Likt en mörk kraft som bara suger ner en i ett hål, handlingar en inte kan råda över?
- jag vet inte. 
 
Vi får följa författarens liv från tidig ungdom när hen träffar en man som utnyttjar henom sexuellt. Detta är något som pågår under flera år. Som sedan påverkar författarens egna sexualitet och lust när hen själv ska försöka sig på att ragga, ligga eller kunna njuta av sex på olika sätt. Hen misslyckas med allt. 
- gradvis mår personen sämre och sämre. Hen dricker stora mängder alkohol, arbetar i maniska perioder och kan inte hålla liv i sina relationer. Stundtals beskriver hen sig även om porrmissbrukare. Slutskedet blir barnporr. Hur hen gått förbi alla spärrar, mår som allra sämst och samtidigt minns sin egen ungdom. Lösningen blir att maniskt titta och samla på stora mängder barnporr. - för det är det allra lägsta och vidrigaste en människa kan göra. 
 
Boken är på många sätt intressant och scenerna är beskrivna på ett ogreppbart vis. Jag kan inte relatera till personens ångest eller försök till att dämpa sina problem. Jag vet inte heller om jag förstår pedofili mer efter att ha läst boken, då den enbart förklarar en persons sätt att se på detta. Men boken är på något sätt ett försök till att vidga bilden av vilka som ser på barnporr. Vad som kan driva en människa till att aktivt titta, ladda ned och samla på bilder av barn som far illa, som blir våldtagna och sexuellt utnyttjade. En får möjligheten att titta in i hjärnan hos en individ som samhället älskar att förakta och hata kollektivt. 
- för dig som enbart läst kliniska artiklar om ämnet och vill veta mer, kan jag verkligen rekommendera boken.
 
#1 - Rebbex

Tyvärr gumman så enligt svensk lag så är alla män med en normal sexdrift pedofiler tänder du på en 18 åring så kan det lika bra vara en 16åring! :) På internet är det åldern som styr inte storleken! Det gäller även kvinnor fast det finns ju vissa som tänder på gamla gubbar som mig också speciellt om man heter Henke och läser genus! Muhha

#2 - Rebbex

dessutom kan man spela in i Hennen nya känslor för vad fan du vill alla vet ju sidbyten gordes redan massor med år sedan typ på antikens greker! Speciellt inom genus forskningen så är samtliga mer eller mindre peddo eller någon annan sexuell störning näst intill samtliga inom psykos vård spelar in porr film i Sverige men säger någon något så hycklas det med att dom är så fucking pc!