sexualupplysare och bokälskare

dubbelt pepp

Publicerad 2013-10-17 13:06:54 i feminism, genus osv., plugg,

 
Lika rödmosig som glad individ som äntligen är klar med tentan! Var helt förstörd efter filmen i går, så blev klar med allt nu på förmiddagen. Och för första gången har jag fått använda mina genuskunskaper och baka samman det med ett annat fält - för att se och analysera hur dessa fält samverkar och påverkar varandra. Så jävla intressant. Jag har lite svårt att hantera det där med att genusvetenskapen inte infiltreras i alla ämnen - för det är ju något som skapas och finns överallt! Och jag förstår ännu en gång att jag hittat hem. Kriminologi i samverkan med genusvetenskap och sexologi - mitt lilla fält.  
 
 
Dessutom kommer jag om en liten stund att delta i Medierna och göra min röst hörd gällande programval och utbud. Var först lite svag i frågan, men ju mer jag tänker desto mer vill jag ha sagt om detta. Tror programmet går i helgen? Ska kolla upp det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela