sexualupplysare och bokälskare

nytt hos msn!

Publicerad 2013-10-03 21:43:17 i Sex osv.,

Hurra! Nu kan ni få ta del av ännu en artikel hos MSN Lifestyle där jag är med och svarar på lite frågor om fördelar med sex. Och givetvis finns det mängder med fördelar att ha sex. MSN har listat fjorton fördelar som främst grundas på olika amerikanska forskningar.
- och om det är något jag älskar så är det amerikanska forskningar! Dom kan ha fantastiska frågeställningar, intressanta infallsvinklar, galna idéer om hur vi människor fungerar och vill så gärna ta reda på exakt allt om människan. 
 
Här hittar ni artikeln. In och läs med er! Förutom att ni får ta del av mina tankar, kommer ni med all säkerhet att lära er ett och annat. Och för att väga upp till den heteronorma bildvalet, får ni här två icke-heteronormativa bilder på två par. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: rebbex

Publicerad 2013-10-04 08:45:59

Vart listar du den viktiga trekanten med två tjejer och en kille?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela