sexualupplysare och bokälskare

ta på varandra

Publicerad 2013-10-30 11:43:00 i åsikter,

Ja, bröstcancergalan har varit och oktober lider mot sitt slut. Och visst tog Oliver & Evas lager av massageolja slut på ett kick - men som ni vet är jag emot hela den där grejen om att bara bry sig om cancer ett visst antal dagar om året. För cancer existerar dagligen. Cancer skiter i om det är oktober, maj eller december. Cancer dödar varje jävla dag. Så det spelar ingen roll att Sverige målas rosa en månad om året - cancern finns de resterande elva månaderna också. 
 
Men, jag vill ändå att vi tar och tittar på videon och fattar dess budskap - undersök dina bröst. Undersök varandras bröst. Ta till vara på varje jävla tillfälle att gå dina undersökningar som staten bjuckar på. Ta cellprov, kläm ihop brösten i en maskin och känn på dina bröst varje månad. För dessa små besök som tar någon timme här och någon timme där - räddar liv. 
 
Och har ni lust att köpa rosa prylar - skit i prylarna och skänk pengar direkt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela