sexualupplysare och bokälskare

bjud'na på milkshake!

Publicerad 2014-04-29 11:30:00 i Sex osv.,

Gick upp innan solen och håller tre mellispass på raken. Det är ett gäng femmor som får lära sig om och diskutera kroppen, kön, känslor, kärlek, puberteten och kondomer. Det är himla mycket känslor, tankar och funderingar som ventileras och dissikeras in i minsta  detalj. Och under en av övningarna där kidsen ska hjälpa Amina att visa för Jessica att hon är kär i henne, levererades bla detta förslag: "tja, dom kan väl dela på en milkshake?!" 
 
För svårare än så behöver det inte vara. Att två tjejer ska flörta, bli ett par, fråga chans eller hänga är knappast svårt att förstå. Utan det kan istället handla om att gissa ifall Jessica gillar vanilj eller jordgubbssmak? Älskar att hålla mellispass!
 
 
Och såhär blev håret efter en tvätt. Fick nyss en chock när jag gick förbi ett fönster. Men jag stormtrivs! Nästa gång ska jag testa Björn Axéns egna organiska och ekologiska schampoo, håll tummarna för att E tål det. 
 
#blogg100, dag 56

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela