sexualupplysare och bokälskare

L Word Mississippi <3

Publicerad 2014-08-08 16:34:39 i hbtqi,

 
Skaparna till L Word och The Real L Word har nu visat vad som blir nästa inspelning: L Word Mississippi! Åh, bara av att se trailern får jag en klump i magen. För det är så himla lätt att bara pusta ut efter en fantastisk Pride-vecka och tro att livet leker. Fast så är det ju knappast. Att vara homo är ingen fest och livet är inte kantat av schlager och konfetti. Att vara homo kan också vara förföljelse, hat, hot, misshandel, utfrysning, arbetslöshet, mobbing och mord. Det kan vara så mycket mer än bara en regnbågsfärgad mugg från sleven. Det kan exempelvis vara folk som viftar med en religiös text och förklarar att en är djävulens påfund och förtjänar att dö.
 
Det sker här och de sker i alla delar av världen. Det finns ingen plats i världen där allt är frid och fröjd för homosexuella. Och den kampen måste vi alla fortsätta kämpa för. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela