sexualupplysare och bokälskare

gräsänkling 2.0

Publicerad 2014-01-24 19:49:40 i kärlek,

Vad gör folk när dom är gräsänklingar? Jag är inte den vana typen gällande relationer, så jag har aldrig riktigt fattat vad en ska göra när en är gräsänkling. Någonstans inom mig tycker jag ju om att vara ifrån henne, att få sakna, längta och tänka på hur fint det är när vi ses igen. Fokuserar hellre på det än hur jobbigt det kan vara. Gällande gräsänkling har jag bara passerat trötta könsstereotypa klyschor som raderas direkt. Relevanta alternativ är väl dessa: Festar? Äter långa middagar med sina vänner? Onanerar i timmar? Tränar? - jag gör iofs allt sånt oavsett om hon är här eller inte. 
 
 
Men den här kvällen, löningsfredag och allt ska jag slå på stort. Jag dansar naken till Hello Saferide, dricker juice direkt ur paketet, ska se Sherlock Holmes och tänkte sluka en erotisk bok. Mitt liv är så spexigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela