sexualupplysare och bokälskare

post uppsats

Publicerad 2014-06-13 14:32:32 i min vardag,

 
I dag var det två veckor sen jag valde att pausa min uppsats. Och vad jag gjort sen dess? Vaktat hund, sovit, hånglat med min tjej, läst skönlitterära böcker, minglat, fått ett nytt jobb, flyttat in min tjejs möbler och tusen saker i hemmet (värt ett eget inlägg!), joggat, kollat OITNB och SATC, planerat sommaren och varit. 
 
Och ja, givetvis är detta ett av mitt livs bästa beslut. Som jag behövde detta. Och när jag väl lämnar in uppsatsen i oktober kommer den att vara genial. 
 
 
Men sommaren då? Det lutar åt att vi hinner med både Köpenhamn och London! Och häng på landet <3 utöver det har jag två hela veckor som är tomma. TOMMA! Och den enda planen för dessa är att flytta med syrran. Utöver det nada. Förmodligen kasta mig över en deckarserie som pappa förbjöd mig att läsa. Enligt honom var den fullkomligt vidrig och alldeles för läskig för mig, så han förbjöd mig helt enkelt.Lilla pappa, ska givetvis läsa hans gamla exemplar + de tre delar som kommit ut efter hans död. Känns fint på något sätt. 
- utöver det: äta glass, kolla serier, jogga och yoga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela