mitt första pass på lättare svenska

Jag var fruktansvärt nervös imorrse, men ungefär 7 min in i första passet var nervositeten som bortblåst. Och ca tre timmar gick på ett kick. Det var så himla kul! Dessa pass är gjorda för upplysning på lättare svenska och vi möter språkintroduktionsklasser. Jag har ju tidigare mött målgruppen melliskids, högstadiekids, gymnasiekids, fritidsledare, fotbollstränare, lärare och yrkesutbildade inom främst sjukvård. Så detta är ännu en målgrupp jag nu kan hantera. Så jävla kul och peppigt att sätta detta på cv´t. 
 
Och det är så otroligt givande när en utbildar tillsammans med någon som en klickar med. Jag älskar att upplysa när jag vet att personen kan hoppa in ifall jag glömmer något, att jag kan bolla all information under passets gång och som tål att jag flikar in kunskap här och där. Det är inte alla som klarar av sånt, och jag har en förkärlek för människor som är lite mer flexibla. Som i detta fall. 
 
Detta var första gången jag träffade klassen, och vi kommer ses tre tillfällen till. Som är lika långa som i dag! Det är så otroligt lyxigt i jämförelse med 90 min och bara en gång. Och det var verkligen roligt och extremt lärorikt. Jag är så tacksam över att jag får vara med och utbilda vid så många tillfällen och så varierande målgrupper. Hurra! 
 
 


 
rfsu sex på lättare svenska upplysning
0 kommentarer