sexualupplysare och bokälskare

Eurogames

Publicerad 2015-08-07 10:56:06 i Sex osv.,

Både i går och i dag kör jag tiotimmarspass tillsammans med denna böna - och det är så fantastiskt. Det är flera olika tävlingar och träningar igång samtidigt, så vi träffar väldigt mycket folk. Även om inte alla vill testa sig, så får vi sjukt bra respons. Det är folk från hela världen som deltar i Eurogames - och alla är så sjukt peppade/rörda/glada över att vi gör detta! 

Och det ger så otroligt mycket att få den sortens respons och pepp live! Då känner en verkligen att det vi gör är viktigt och behövs. Det finns ju alltid olika anledningar till varför folk inte hivtestar sig: det kan vara en kostnadsfråga, stigma, hata sjukhus, hata sjukhuspersonal, ogilla nålar, få panik av sjukhusen, ogilla väntetiden, rädd för att uppge namn/personnummer, stå utanför landets vård, inte ha tillgången till rätt sorts vård, vara rädd för bemötande, inte vara öppen med sin identitet/sexualitet eller bara inte känna sig välkommen.

Och det häftiga är att vi möter och tar emot alla personer som ofta haft någon eller några anledningar till varför de väntat/aldrig testat sig. Jag älskar mitt jobb!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela