sexualupplysare och bokälskare

vecka trettiotvå

Publicerad 2015-08-03 11:25:23 i min vardag,

Veckan efter Pride, heliga Birgitta vilken jävla vecka det blev förra veckan. Så jävla mycket känslor, pepp, kärlek och så lite sömn. Tror jag hann med 65 jobbtimmar? Så värt. Och så mycket dans, fest, kärlek och vettiga häng. Och jag hann även med att utvecklas på ett helt oväntat sätt, ljuvligt. Den här veckan kan en ju tro blir lugn - men så är det ju knappast. Den här veckan är det ju Eurogames!! 
 
måndag: Jag och min donna firar två ljuvliga år! Hur sjukt är inte det? För två år sen frågade hon om jag ville bli hennes tjej - och självklart sa jag ja!! Utöver att fira ska jag försöka förstå vad jag ska göra på jobbet, och sakta komma tillbaka. 
 
tisdag: Fixa det sista inför Eurogames! Scheman ska finputsas, material ska packas och allt ska ordnas och sorteras. 
 
onsdag: Eurogames invigs!! Och Testpoint kommer att vara på plats på fyra olika platser resten av veckan! Dessutom fyller bästa Ernst år! <3 
 
torsdag: Eurogames!
 
fredag: Eurogames! 
 
lördag: Eurogames!
 
söndag: ledig. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela