julens läsning

Jag var förbi mitt gaml jobb Pocket Shop den 23e. Det var minst sagt kaotiskt! Och som jag saknade det. Jag saknar att kubba mellan kassan och golvet, packa upp flera hundra böcker, få folk att ge bort guldklimpar i present och mingla med bokintresserade. 

Och givetvis fick jag med mig lite böcker hem. 
1) En annan gryning av Camilla Sten: en politisk dystopi som utspelar sig i Sverige. Handlar om vad som händer när ett främlingsfientligt parti får makten.

2) Kvinnan som stal mitt liv av Marian Keyes: vet inte vad den handlar om, men jag älskar allt Keyes skrivit. Keyes är queen av chiclit.

3) Mina hjältinnor av Samantha Ellis: hur olika rollkaraktärer en lärt känna via böcker påverkat en! Jag som har så lätt för att bli kär i karaktärer är riktigt peppad på denna. 

4) Virtuell våldtäkt av Caroline Engvall: vad händer med personer som lägger upp avklädda bilder på sig själv? Och vad kan det finns för motiv bakom en sån handling. Engvall är en av landets viktigaste personer och är en av mina stora idoler. 

Känns som en riktigt bra blandning av böcker. Återkommer med recensioner sen. 
1 kommentar
Caroline Engvall

Hoppas att du tycker om boken - trevlig läsning!

Svar: Hej Caroline! Jag har inte hunnit läsa boken ännu, men jag mailar dig när jag läst klart. Kommer säkerligen ha massa saker att säga. Kram!
Caro Wikbro Carlén