vecka femtio

Det känns lite konstigt att komma tillbaka till någon slags rutin efter förra veckan. Jag har nog inte vant mig vid att vara tillbaka och försöka komma tillbaka till rutinerna igen? Så märkligt att mingla topless med ett gäng flator ena dagen och bara snacka skrivande/fitta/livet - och nästa dag sitta på kontoret och gå igenom hundratals mail. Tur att jag har världens bästa kollegor som gör att en längtar till jobbet <333 
 
måndag: jobb och Testpoint på Huset, Sveavägen 59. Gratis hiv-test med snabbsvar. Vi har öppet mellan 18.00-20.30 och testet tar en kvart. Välkomna <3 
 
tisdag: kanske höstens viktigaste dag, förutom att bästa Moa fyller år och att jag och donnan firar 22 månader som förlovade - Bachelor-final!! Vi ska äta vegotacos, dricka bubbel och dela ut rosor. Eller alla får varsin ros :))) 
 
onsdag: handledning med Testpoint, mötes-maraton och sen är det Vinterfest hos RFSL Stockholm på kvällen. <3 
 
torsdag: jobb som vanligt. Och jag funderar på att gå loss bland julblommor och skit? Känner mig sugen på köpa massa strålade julstjärnor och sånt jox. 
 
fredag: tårt-möte med COL <3 och Testpoint på kvällen. Denna gång är vi på nattklubben Candy. Vi är där mellan 23.30-01.30. Erbjuder samma slags tester som på Huset, dvs hiv-test med snabbsvar. Välkomna! 
 
lördag: julhäng i dubbla omgångar. Först med Aspudden-gänget och sen med familjen. Fördelar med att julen är nära <3 
 
söndag: tror det blir HT-häng <3 längtar så efter guldklimpen!! Och resten av gänget också såklart <3 
 
Candy RFSL RFSL stockholm Testpoint
1 kommentar
Moa

WIIIIII 😃!