sexualupplysare och bokälskare

januari - böcker

Publicerad 2015-02-20 18:43:00 i böcker, girls <3,

Ja, januari kan ha passerat för ett tag sen. Men jag ligger lite efter med dessa listor. Dessutom läste jag så himla bra böcker i januari att jag bara måste berätta om dom. Alla kvalar ju in under mitt kvinnoseparatistiska kulturår. Så dessa godbitar hann jag med under januari månad. 

- Torskarnas pride-parad av Sara Hansson

- Under det rosa täcket av Nina Björk

- Expeditionen - min kärlekshistoria av Bea Uusma

- Maken av Gun-Britt Sundström 

- Jag duger inte åt lycka av Märta Fohlin

Totalt: 5 stycken. 

 
Gillade mest: Jag duger inte åt lycka - herreminge vad den är bra! 
Gillade minst: Expeditionen - jag var så övertygad om att jag skulle dyrka den, så den kändes ganska platt när jag inte tokälskade den?
Största överraskning: Jag duger inte åt lycka - tänkte att den mest skulle kännas fin? Men det fanns meningar som tog tag om mitt hjärta på ett magiskt vis. 
Största besvikelse: Maken - jag hade nog lite större tankar om denna bok? Ju mer jag tänker på den i efterskott, desto tråkigare känns den? Märkligt hur det kan bli så med en bok. 

Lånar Annas vi gillar-lapp, som precis som jag älskar detta album. Roligt, vettigt, informativt och feministiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela