sexualupplysare och bokälskare

en onsdag i januari

Publicerad 2015-01-22 20:36:06 i Sex osv., min vardag,

I går hade jag nog en av de mest händelsefulla dagarna på länge. Dessa tre stora saker hände. 
 
1) Jag var på min första utbildningsdag hos Venhälsan Södersjukhuset. Jag är handplockad till ett nytt projekt som RFSL har tillsammans med några andra - och det kommer ha premiär den 16/3. Peppen står mig upp i halsen. Innan jag tackade ja hade jag inte riktigt förstått vad mitt nya jobb går ut på. Men efter i går vet jag snäppet mer: jag kommer att ta snabbtest! Kan fortfarande inte fatta det. 
 
2) Jag och E minglade förbi mammas kontor på söder och fixade ESTA-papper. Åh, om det är något som knäcker mina nerver så är det att fylla i blanketter. Speciellt för att fixa inför resor. Svetten rinner och jag känner mig alltid nervös över att ha stavat fel på mitt eget namn osv. Men det gick bra och VI ÄR GODKÄNDA FÖR INRESA I STATERNA!!

3) Avslutade kvällen hos RFSU med middag och sammanfattning efter höstens alla utbildningar på lättare svenska. Totalt träffade vi 14 olika grupper, höll ungefär ca 38 pass och träffade ca 210 elever! Hur sjukt är inte detta?! Så jävla kul att vi träffat så otroligt många människor på så kort tid. 
 

Så under våren kommer jag att fortsätta med pass på lättare svenska för rfsu, + mellispass och högstadie/gymnasiepass för rfsu, hålla workshops för RFSL Ungdom, Testningsprojektet för RFSL samt hålla lite grejer för mitt egna företag. + givetvis plugga lite och vara kvar på PS. Detta kommer blir en fantastisk vår! 

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2015-02-15 16:53:01

Fina ni är tillsammans. Jätte bra blogg med. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela