sexualupplysare och bokälskare

måndag = hela veckan

Publicerad 2015-01-05 08:55:21 i min vardag,

 
För er som tycker att måndagen sätter ribban för resten av veckan, så kan ju ni kicka igång med denna låt. Mitt absolut favoritpar genom tiderna, Santana och Brittany sjunger till en av Whitney Houstons bästa låtar. Det kan knappast bli bättre. Och bara vetskapen om att Glee´s sjätte säsong börjar på fredag/lördag med ett två timmar långt avsnitt lyfter hela denna vecka. Det finns absolut inget argument för att inte följa denna fantastiska serie. 
 
 
Årets första måndag ska jag ägna åt att vakta en liten fin hund och strukturera upp vårens plugg. Juste, tack för pepp angående Fittans år. Jag är riktigt peppad och E föreslår att jag ska använda mig hashtagsen #fittan och #fittansår. Men jag får se hur det blir med det. Någon som vet om twitter censuerar könsord efter ett tag? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela