sexualupplysare och bokälskare

sommaren i ett nötskal

Publicerad 2015-07-02 12:09:49 i min vardag,

Sitter och svettas bort på kontoret, och vad passar bättre än en enkät om sommaren? 

 

Bästa sommarstället? Vårt! Det finaste och bästa landstället i världen. Ett litet paradis bestående av ett gäng gula hus, sjön på krypavstånd och en miljard minnen. <3

 
Här badar jag helst? Ute på landet. Alternativt i något varmt hav. Men jag är mer en soldyrkare än fisk. 
 
Hur länge ska du vara ledig? Jag är ledig en vecka innan Pride, och två veckor efter Pride. Vecka 31 och 32 är det Pride och Eurogames. Så innan och efter det. Och så har jag en hel del komp att ta ut, som förmodligen plockas ut senare i augusti/september. 

Vad ser du mest fram emot? Värmen. Allt! Att kunna gå i kjol och linne utan att frysa. Att möta upp folk efter jobbet och inte ha bråttom hem pga mörkret. Att kunna jogga och bli dyngsur av svett! Att solen värmer och gör människor så jävla mycket roligare och trevligare <3 Att kunna vara spontan och att en öl kan övergå till en helkväll. Att mingla med folk som kommer till Sthlm på semester. Och att pulsen sänks i stan och hos människor, samtidigt som folk värdesätter sin fritid mycket mer under sommaren - livet blir lite roligare då. Och att fira min födelsedag 3-4 gånger :)))

 

Vad kommer du köpa inför semestern? Resorb. Dels för att jag svettas kopiöst på ett kontor utan vädringsmöjligheter, och dels för att jag alltid tar det i samband med alkohol. 

 

Hur kommer du att göra dig illa? Jag spår en löparolycka i sommarregn, så kanske lite skrubbsår på knäna? Jag bär ju inte klackar längre, så knappast något sånt. 

Vad oroar du dig för? Att folk blir för stressade för att missa sommaren att en inte tar till vara på sommaren. För egen del - en inflammerade muskel eller något pga löpningen. 

 

Hur kommer du minnas din semester sen i september? Jag tänker som varje år att detta kommer att bli den bästa sommaren någonsin. Och jag kommer se tillbaka på sommaren med ett stort flin. Vill ha tusen nya fräknar, ett nytt skrapsår, minst 1000 bilder i mobilen och ett tjog bra historier att minnas.

Vilken är din bästa sommarfrukost? Färska blåbär, hallon och jordgubbar med grädde. Och minst två koppar kaffe till.

Vad dricker du i sommar? Bubbel! <3
 

Det här lyssnar jag på i sommar? Samma musik som alltid? Beatrice Eli, Mapei, Tegan & Sara, Håkan Hellström osv. 

Favoritsommardoft? Människor som tillbringat en kvart i solen. Älskar solkyssta axlar. <3 

Vilken maträtt längtar du efter? Allt som är grillat. Och hemmagjord skagen. 

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2015-07-02 22:35:41

Bra lista!!! Och blir alltid lika glad och känner mig ärad när jag ser mig själv på bild i världens bästa blogg 🙈. Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela