sexualupplysare och bokälskare

jag gästar Lyckopodden!

Publicerad 2015-03-20 12:30:12 i feminism, genus osv., fittan <3,

Förra veckan hade jag den stora äran att gästa Lyckopodden! Det är Leone Milton och Bianca Meyer som har den podden i samarbete med 1,6 miljonersklubben och 2,6 miljonersklubben. Podden riktar sig mot unga kvinnor och tar upp viktiga ämnen som handlar om kroppen, hälsa, sjukdomar, normer och allt möjligt. 
 
Det avsnittet jag är med om handlar om underlivet. Eller fittan som jag föredarar att skriva/säga. Camilla Runberg har endometrios och pratar om det. Och jag tror att det är första samtalat jag hör om denna folksjukdom? Så otroligt viktigt ämne som vi behöver forska mer på och fram för allt prata mer. Dessutom var Britt-Marie Landgren med som är professor i gynekologi - dvs världens häftigaste jobb! 
- jag är med i andra delen av avsnittet och pratar om fittan! Vi pratar om fittans utseende, om olika viktiga begrepp, operationer av fittan, slidkransen, klitoris och orgasmer! - jag var i himlen med andra ord. 
 

Om ni har podcastappen söker ni på Lyckopodden och laddar ner avsnittet som heter "Underbara underliv". Alternativt trycker på denna länk. Ja, ni ser ju samma bild som nedan och jag är med i avsnitt #17. Leone Milton har även skrivit om avsnittet här. Jag ska lyssna på avsnittet under helgen, skriver mer om det då.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela