tävling i minnet fullt!

Ni som hängt med ett tag vet att jag dyrkat Louise Boije af Gennäs i hundra år. Jag läste Stjärnor utan svindel för över tio år sedan, och den ligger ju på min topp tre-lista av favoriter. Hen har ett språk som är magiskt. MAGISKT. Den boken handlar ju om Boijes och Mian Lodalens kärlekshistoria <3 Ljuvlig från första till sista sidan. 
 
I veckans avsnitt av Minnet Fullt har vi en tävling tillsammans med Månpocket. Vi blev kontaktade om att få lotta ut ett paket med alla tre böcker i Boijes trilogi om Stockholm. Och givetvis tackade vi ja! 
 
Eftersom trilogin Högre än alla himlar, Blå koral och Folk av främmande stam utspelar sig i Stockholm - så passar jag och Fridah dels på att prata om Stockholm. Men också att ha en Stockholmsrelaterad fråga. 
 
För att kunna vinna detta ljuvliga paket ska en göra följande:
 
1) Skriva ned sitt bästa Stockholmstips. Det kan vara ett café, en butik, en parkbänk där en upplevt ett ljuvligt hångel. Eller varför inte en korvkiosk en kaskadkräkts bakom efter en blöt natt? Eller vad det nu kan vara som är magiskt med Stockholm. Skriv ned något kort, långt eller mittimellan. 
 
2) Skriv ned ditt namn och adress.
 
3) Och skicka detta till [email protected] 
 
Tadaa! Gör dessa enkla steg och du har chansen att kamma hem ett ljuvligt bokpaket skrivet av fantastiska queen Louise Boije af Gennäs <3 
 
 
Detta inlägg är ett samarbete mellan Minnet Fullt och Månpocket. 
Minnet Fullt Månpocket
0 kommentarer