COL söker samordnare!!

 
Colour of Love - detta ljuvliga projekt som jag varit aktiv inom sedan 2010 söker nya samordnare! Jag tror bilden är tagen under Peace and Love 2011?! 

COL är ett samarbete mellan RFSL, RFSL Ungdom och RFSU. COL innebär uppsökande verksamhet där en befinner sig ute på olika kampanjer, snackar säkrare sex, delar ut kondomer och har anatomilektioner med unga och unga vuxna. Det är direkt kontakt med målgruppen och en använder sig av olika metoder för att kunna prata om säkrare sex ur ett MI-perspektiv.
 
Som samordnare är din uppgift att organisera informatörer under en kampanj, peppa, samordna samt sprida kunskap om säkrare sex till unga - ni hör ju själva att detta är ett drömjobb! 
 
 
Jag har ju varit informatör sedan 2010 och samordnare sedan 2011. Nu är jag ju även med i projektledningen. Men att vara samordnare för COL är ett av de bästa jobben jag någonsin haft. Dels för att det är direkt-kontakt med målgruppen. Dels för att en får snacka säkrare sex, ha kondomskola, prata om fittan och kuken osv. Och det är jävligt kul att hänga med en kampanj som typ alla kids känner till och som alla älskar. Att vara samordnare för COL har varit bland det roligaste och mest lärorika jag någonsin gjort i karriärväg. 
 
Så om du gillar att snacka sex, är bra på att organisera, är bra på att peppa samt vill arbeta hivpreventivt - sök som samordnare! Här är annonsen. <33333 SISTA ANSÖKNINGSDAGEN ÄR PÅ SÖNDAG!
Colour of Love RFSL RFSL stockholm festivaler kondomer rfsu säkrare sex
0 kommentarer