sexualupplysare och bokälskare

vecka fyrtiofyra

Publicerad 2015-10-26 12:02:07 i Sex osv.,

Äntligen är sista veckan i oktober här. Jag har alltid hatat oktober och det blev ju inte lättare att älska månaden när pappas dödsdag bakades in. Förutom några födelsedagar, är denna månad mest slöseri. Så det ska bli skönt när den är över. 
 
måndag: ska träna med donnan. Och ha mötesmaraton hela dagen. 
 
tisdag: jobba som vanligt, och efter jobbet ska jag äntligen träffa Isabella <3 vet inte ens när vi sågs? Innan jag började på RFSL iaf, sen har jag flyttat fram det hundra gånger. Så äntligen ska vi ses :)))
 
onsdag: jobb som vanligt och på kvällen jobbar jag på Testpoint! Gratis hiv-testning med snabbsvar. Vi har öppet mellan 18-20.30 på Sveavägen 59. Vi är på våning tre och koden är 0315, använd dosan närmast dörren. 
 
torsdag: COL-dag hela dagen. <3 på eftermiddagen/kvällen ska vi har hårfest: jag ska färga håret på några kollegor och under tiden ska vi dricka bubbel. En ska bli lila, en ska bli bubbelgum och en ska bli starkt rosa. 
 
fredag: ARBETSFRI DAG! Lyxen med att jobba kontorstider, ibland innfaller det sådana dagar. Jag ska shoppa med Ernst och sova. 
 
lördag: vi bestämde spontant i fredags att vi ska ha Halloween-fest. Fira Alla helgons dag och Halloween samtidigt, och vad passar bättre än att klä ut sig när en ska hedra döden? 
 
söndag: Iiiihh!! HT ska äntligen hänga och vi ska få träffa guldklimpen <333 mitt hjärta sväller över bara jag ser bilder. Kommer böla när vi får träffa ungen!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela