sexualupplysare och bokälskare

SATC

Publicerad 2016-02-26 09:00:31 i girls <3,


Jag och Filip har börjat kolla på SATC från början! Förra helgen såg vi två säsonger på en dag. Och det är så kul att kolla med någon som aldrig sett det mer än något avsnitt här och där. 

Efter två säsonger är reaktionerna följande: Jag vill flytta till New York och Filip vill skriva en artikelserie om hur serien phuckat upp flera generationer med kvinnor. 


För visst är det så, serien har satt massa griller i huvudet på queens världen över, tagit sönder en och annan relation. Men jag håller fast vid att den gjort mer gott än ont! Den visar hur kvinnor kan ha makt på sina arbeten, ta plats i samhället på olika nivåer, att kvinnor kan köpa egna lägenheter, vara stolta singlar, värdesätter sina vänskapsrelationer och gjort massa viktigt för kvinnors sexualitet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela