vigselförrättare

 
Vi har skickat iväg förfrågningar till vigselförrättare. Jag har googlat runt på mängder av hemsidor och alla har ungefär samma vokabulär som körskolor: tänk på att under sommaren är det ofta fullbokat, så var ute i god tid, tack! 
 
Med tanke på att vi spikade lokal 14 månader i förväg kan en väl lika gärna skicka ut förfrågningar till vigselförrättare 13 månader i förväg? Sjukt men sant. Det känns som att allt kommer vara klart innan Halloween och sen är det bara bebis-i-magen-lång-tid kvar... 
 
Vi vill båda ha en icke-religiös vigsel. Då finns det vigselförrättare runt om i landet som är knutna till kommuner, men som får göra uppdrag i andra kommuner om dom vill. Antingen kan en fråga hej vilt och få en random, eller så kan en hitta en specifik. Och alla kommuner har olika slags formulär. På vissa platser ska en bara fylla i tid och adress. Andra vill ha "specifika önskemål", "lång" eller "kort" vigsel? Vad kan det var för specifikt och vad är skillnaden på en lång eller kort vigsel? 
 
Jag var inte riktigt säker på hur mycket en skulle få med i en förfrågan, så jag gick på känsla, grät lite pga rördhet, ringde E som också blev rörd och sen skickades förfrågningar iväg. Tihi! 
 
Återkommer när vi får svar :))))
Caro och Emelie bröllop!!
0 kommentarer