världens bästa serie

Hipp hurra! En av världens bästa serier är äntligen tillbaka! Orange is the new black! Den kom ju redan förra fredagen, men vi har bara sett några avsnitt. Hur ser ni serier? Jag älskar ju att se serier i ett svep första gången, och sen kunna ha serien på i bakgrunden. Men E gillar att se avsnitten ett i taget och ta det lugnt. Och det finns ju något fint med det med. Lite som när en var mindre och såg ett avsnitt i veckan, som jag visserligen älskar. Längtar så efter någon deckarserie att följa veckovis :)))) 
 
Men åter till serien - jag är så otroligt jävla pepp! Den slutade ju så fint och med flera lösa historier. Och det häftiga med serien är att jag känner mycket för alla karaktärer. För självklart tänker jag på alla personer bakom karaktärerna. Det är ju ingen slump att dom är uppdelade efter etnicitet, att vita behandlas på ett sätt, att vakter beter sig som svin eller att maten är kass. Isolering, misshandel, övergrepp och våld är knappast påhittade scenarier heller. Men jag gillar framställningen och att det inte är sockersött. 
 
Förresten, följ karaktärerna på insta. Jag lovar att det kommer att förbättra era liv. Det är ljuvligt att se alla fantastiska, mäktiga, kaxiga, magiska queens. Dom delar med sig av privatlivet, behind the scenes, hur karaktärerna hänger med varandra osv. Älskar det <333 
 
Har du missat serien? Det handlar om ett kvinnofängelse. Mycket ljuvliga karaktärer, kriminologi, flator, sex, feminism, våld, maktrelationer osv. Får alltid fem av fem palmer. 
flator oitnb
1 kommentar
Moa

Såååååååå bra!