sexualupplysare och bokälskare

Yoga for Mood Swings

Publicerad 2016-11-10 09:00:00 i min vardag,

 
En dag när hela världen är kaos, snön aldrig slutar vräka ner och en av världens mäktigaste personer är rasist, sexist, kvinnohatare osv osv vill en allra helst sova och vakna först om 4 år. Eller så kan en yoga. Jag vet inte hur ni fungerar med yoga eller vad yoga gör för er, men yoga är ett av mina bästa verktyg i vardagen. <3 
 
När jag yogar tappar jag allt annat. Till en början var jag helt fokuserad på höger, vänster, fot, arm och andra kroppsdelar som ska famla runt. Nu fokuserar jag på andning och att hela tiden fördjupa de olika övningarna. Fokus är på att lyssna på kroppen, stretcha ut muskler, svettas och leka servettvikning med mina egna lemmar. + lyssna på allt som Adriene säger. Adrienes röst är som honung för min själ och jag blir liksom mjuk och varm!
 
En riktigt bra vecka yogar jag mellan 3-7 dagar i veckan :)))) Och det är nog bland det bästa för min kropp och själ. Om en inte riktigt fattat grejen med yoga kan det nog vara svårt att fatta hur jävla fint kroppen mår av det? Precis som med jogging, kan jag tänka mig. Men grejen med yoga är ju att det går att variera mellan svettigt träningspass, mega-stretching för alla lemmar eller ligga på rygg och känna hur andningen går ner i magen. Det finns något för alla, hur klyschigt det än låter. 
 
Passet däruppe tar 23 min, och det är ett riktigt snällt pass! Ta på dig mjukiskläder, klä av dig strumporna och bara följ med i det Adriene säger. Glöm världen för en stund och bara andas. Namaste <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela