Livets dejt

I lördags åkte vi in till stan efter hennes jobb, dels för att spela Pokémon såklart, dels för att få hänga. Jag är så otroligt jävla glad över att jag träffat E och att vi nu är gifta. <3 Visst har vi dagar, eller snarare timmar då vi blir galna på varandra. Jag går från noll till hundra på ett andetag och under tiden jag hunnit bli arg och sen blivit lugn och glad igen har hon inte ens hunnit bli arg. Så vi hamnar lätt i osynk där gällande humörsvängningar :´)))) Men för det mesta är livet en jäkla fest med henne. Hon får mig att skratta högt varje dag, jag blir lycklig av att se hennes ansikte och hon är min trygghet. <3 Och ibland kan jag bara bli så glad över att vi träffades som 23 och att vi förhoppningsvis har många år ihop. 
 
Och vi gick igenom dessa frågor när vi satt på Chokladkoppen. Jag älskar ju listor, frågor, diskussion och att ta in hur olika en kan se på saker. I vissa frågor är vi lika och i andra frågor är vi oceaner ifrån varandra. Som i fråga nr 8. Hennes svar "Någon helt okänd som gör sin första roll", medan jag tänkte på typ "Mia Skäringer" eller någon annan känd med kurvor och mörkt hår, haha. 
 
Lyllo mig som fått gifta mig med mitt livs kärlek detta år. Helvete vilket jäkla pang-år vi haft 2017! Vi har verkligen hunnit med mycket, utvecklats några miljoner gånger och haft jäkligt roligt. Tack för livets bästa år och för att du är min dejt<3333
 
Vi hamnade på Burgers and Beer. Kändes som vi var på något härligt sunk-hak i London eller New York. Förmodligen för att vi var omgivna av turister, personalen pratade engelska och för att burgarna var härligt flottiga. 
Och sen hamnade vi på Chokladkoppen! Ett av Stockholms bästa och mysigaste fik. Jag äter alltid nötkolapajen med hårt vispad grädde. Och blir alltid rörd av alla hbtq-personer från hela världen som hänger där. Det är alltid mysigt där <3 
0 kommentarer