Sångerna

För en del är det superduperlätt att välja låtar, för att en kanske dansade till någon första kvällen eller låg till en speciell skiva första gången. Eller såg en konsert ihop? Eller jag vet faktiskt inte hur en kan välja låt? På högstadiet och gymnasiet minns jag att vi skickade låtar till varandra via MSN och playahead. Men nu? Hur väljer en låter nu? 


Vi har en Håkan-låt, vilket känns helt rimligt. Jag kan ju inte gifta mig utan Håkan<333 och vår första dans-låt är rolig och kändes rätt. Detsamma gäller sista låten när vigseln är klar, den låten kändes också rolig och rätt :))) 

Förra helgen hörde vi en till låt ihop och vi började båda gråta :')))) så vacker och passande är den låten! Och ja, det är förmodligen en sån låt som typ alla har på sina bröllop... Men det struntar jag i. De är ju vårt bröllop och vi får välja vad vi vill och hur vi vill. Det är bland det bästa och roligaste, att vi får bestämma allt in i minsta detalj själva. Och liksom hitta på lite vad vi vill! 

Förra helgen testade vi mikrofon och högtalare. Naddi provsjöng tre gånger och jag bölade alla tre gånger <33 och sen en gång till när vi hörde sista låtvalet i bilen :))


Låtval bröllopsplanering flat-bröllop svenska hamburgeköket
0 kommentarer