mål, planer, drömmar

 
MÅL ATT UPPNÅ:
kortsiktigt: skriva typ 2000 ord om dagen året ut. Det får diffa lite hit och dit, men rå-manuset ska vara klart innan 2017 blir till 2018. Delta på alla skriv-träffar!
 
långsiktigt: att kunna skriva regelbundet och att fortsätta tycka att det är så roligt som jag gör nu! Och såklart att bli utgiven! (jag har redan planerat min releasefest! <3)
 
 
PLANER:
i november: Skriva, ha dejt-helg med min fru <3, starta söndagsklubb och träna. Är så pepp på att svettas, bygga muskler och yoga. :))))))
 
innan årsskiftet: planera en magisk nyårsafton, komma i mål med rå-manuset, få svar om vår kö-plats och fira alla advent.
 
 
DRÖMMER OM:
till 2018: en magisk bröllopsresa med E! Jag skulle vilja komma iväg på en weekend och en längre resa! Och bli klar med bokmanuset som ska skickas iväg :)))))) 
 
långsiktigt: planera fler resor! Jag vill åka på en resa med HT när vi fyller 30, jag vill åka på flera kompis-resor för att fira vår vänskap, jag vill åka till olika delar av USA, jag vill besöka Tokyo och jag vill besöka New York igen <3 

Bröllopsresa HT Om skrivande
0 kommentarer