bokstopp, snart <3

Jag och E var och hälsade på en kollega som snart går på föräldrarledighet <33 och jag passade på att länsa både deras läsex-hylla och köpa hem några böcker jag verkligen suktat efter. E och jag har ju väldigt olika boksmak. Vi har läst en del flat-böcker gemensamt som typ Mian Lodalen och Louise Boije af Gennäs såklart <333 Utöver dom författarna har jag läst mest ungdomsböcker medan E gillar Sarah Waters som jag aldrig läst. Sen gillar hon mer faktaböcker, medan jag gillar allt från deckare till chiclit :))))
 
Men det är ju mitt bästa nöje, att strosa i bokhandlar med henne. Jag har ju verkligen romantiserat det till max att plocka böcker ihop, läsa samma böcker och diskutera. Tråkigt att vi inte alltid har samma smak. :´))))
 
Ni kan ju gissa vilka böcker som tillhör vem :)))) Jag tror att Harry Potter blir nästa serie när jag är klar med Läckberg.  
Och dom här fyra fick jag med mig hem från deras läsex. Jag är så peppad på alla fyra! Vill bara avboka hela kalendern och läsa varje kväll. Ska nog bli mitt mål för november. <3 
 
Nu till något helt annat - vi har infört köpstopp. Med start i dag och ett halvår framöver har jag köpstopp gällande böcker och hon gällande teknik. Jag har en miljard böcker i min läshög och hon har garanterat alla teknikprylar hon/vi behöver. Det kommer nog gå toppen :)))
 
ps. även fast jag har köpstopp tar jag fortfarande emot läsex från förlag! 
Bonnier pocket Fitnessförlaget Månpocket Norstedts Pocket Shop Pocketförlaget Rabén & Sjögren
0 kommentarer