Furusundare skriver

Nu är vi igång med vår skrivgrupp Furusundare skriver! Vi är fyra pers från skrivarresan som ägde rum i juni, som nu har planerat in träffar för resten av hösten. Upplägget är följande: till första träffen skickade vi synopsis (om vi har något) + max fem sidor. En vecka senare träffades vi och varje person fick trettio min var. Det var helt sjukt peppigt, pirrigt och fantastiskt.
 
Till kommande träffar kommer vi ha deadlines på torsdagar och måndagen efter ses vi. Och träffarna är varannan vecka. Vi får även välja att skicka samma scen flera gånger eller skicka olika material varje gång.  
 
Det är första gången som jag gjort något liknande och det var otroligt upplyftande och stärkande att få höra vad andra personer tycker om mina texter. Det är ju mina ord som jag kastat i en ordning som jag tycker är rimligt, att då få ge det till andra som ska läsa och tycka till är såklart väldigt blottande. Men fantastiskt fint att få diskutera det ihop med andra. Och en nästan berusande känsla att få höra att jag lyckats väcka känslor hos andra. Det var det allra bästa och finaste. <33
 
Att skriva Furusund Om skrivande furusundare skriver
0 kommentarer