sexualupplysare och bokälskare

Ego-tid

Publicerad 2018-02-13 06:53:43 i min vardag,

Ni vet när kvällstidningar/pt’s/allvetare osv ska komma med "tips" på "smarta val"/"bantningstips"/"vardagsmotion" osv så säger ju dom alltid att en ska hoppa av en station tidigare jobbet/hemmet för att få in den tiden. Och det har ju inte känts överdrivet lockande att gå av i Hötorget och traska längs Sveavägen.

Men nu när vi har flyttat har jag börjat med det! Jag hoppar av i Skanstull och promenerar över söder till kontoret borta i Danvikstull. Obs: det har gått en vecka, men jag är redan överförtjust! Jag får in minst 2 km promenad enkel väg och det innebär ca 25 min podd-tid! Och jag är väl en enkel människa som blir så otroligt glad över detta! :))))

Två nya poddar jag upptäckt är Mord mot mord och Vad blir det för mord?  Båda har typ samma upplägg: en person som berättar för en annan person om ett mordfall. Det är informativt och roligt på samma gång. Tips tips! Ladda ner och lyssna! 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela