känslorna var all over the place

Den här bilden tog vi samma dag som vi skulle på mötet med kuratorn. Vi var lugna, lediga och peppade. Till första mötet kom vi 7 min försent med andan i halsen och tårar nedför kinderna. Men till det här mötet var vi lugnare och hittade :`))))))
 
Och jag ska försöka få ihop lite texter om bebisplanerna framöver och sikta på att publicera varje tisdag! Men först och främst: tusen tack för alla grattis, pepp och gemensamma framtidsplaner!! Jag var helt överväldigad och slutkörd i tisdags efter både godkänd donation och körkort. 
 
TACK för alla grattis, sms, meddelanden och samtal. Vi är så otroligt jävla glada och peppade för att få bli föräldrar ihop! Och det känns helt magiskt och fantastiskt att vi är godkända och nu kommer att få påbörja resan mot bebis <3 Jag gick runt här hemma och snyftade mellan varven pga all pepp och lycka. Kan ni fatta min lycka?! Jag ska få skapa en bebis ihop med den person som jag älskar mest av allt i hela världen. Vi ska få skapa en liten individ som kommer få ta del av våra egenskaper - herregud så jag längtar!! <3 
 
Känslorna är som sagt all over the place och jag älskar dig E <3 <3 <3 
Bebislängtan hbtq-familj ivf
0 kommentarer