Provera + Lola

Jag har börjat käka provera för att kicka igång en mensblödning. Visserligen har jag haft mens 3 av 4 månader under akupunkturen, men vi ville inte chansa utan ska kicka igång den med Provera istället. Och jag har ju aldrig haft några biverkningar, jag har ändå käkat det kanske 4 gånger förut? 
 
Men nu fick jag nog biverkningar denna gång? Eller om det var en kombo av saker som händer i livet, lite sömn på sistone och dåligt med mat sen jag kom hem från semestern. För mitt under premiären av Lola som jag och Ernst var på fick jag någon slags attack? Från ingenstans fick jag tankar om att jag behövde kräkas, min puls gick upp till 300 slag och jag började kallsvettas. Och även fast jag satt ner blev jag yr och fick känningar som att jag skulle svimma. Hann säga en halv mening till Ernst om att jag måste ut, och sen fick hon ut oss båda. 
 
Jag fick äta några nävar mandlar, vi tog tåget till max och jag fick i mig mat. På tuben på väg hem kom samma känslor tillbaka och Emelie fick hämta mig i gullmars. Sen sov jag 11 timmar och vilade hela dagen efter. Så förhoppningsvis kommer skiten inte tillbaka. 
 
Ernst och E var livets stjärnor <3 <3 <3 
 
Och gällande Lola, superfin! Tommy Körberg har ju en fantastisk röst och jag var så lycklig över att få höra honom live. Dock blev både jag och E lite stressade av att publiken svarade hela tiden? Och att det kändes som att folk skrattade lite extra för att det var en "man i kvinnokläder". Men det kanske bara var jag som var yr och bitter? 
 
 
Lola barnlängtan insemination provera
0 kommentarer