Vad drömde du om för ett år sedan som du har i dag?

Jag hittade den här meningen på Floras blogg och har tänkt på den sedan dess. Kalla mig gärna fru klyscha, men helvete vad det kan ske saker på ett futtigt år. För ett år sen drömde jag om följande: 

  • Att vi skulle bli godkända för donerade könsceller och påbörja vår bebisresa
  • Att jag någon gång i livet skulle bli färdig med manuset 
  • Att jag skulle ta körkort

Det var ju dom här tre stora grejerna som snurrade i mitt huvud och som upptog hela mitt liv. Nu ett år senare har följande hänt: 

Bebisresa: Vi blev på något magiskt sätt framflyttade i kön, fick träffa läkare, spermaspecialister och kurator. Och vi blev godkända! Tjoho! Och i september började jag med tabletter  för att sen insemineras i mitten av oktober, och nu går vi in i vecka 25 på torsdag. Det är ju faktiskt helt jävla fantastiskt! Vi hade förväntat oss att vi skulle få komma på ett första samtal någon gång i februari 2019, och här sitter vi i mars och klarat av mer än halva graviditeten! Vårt älskade lilla guldägg <333

Manuset: jag hade nog aldrig tänkt att det skulle gå så fort eller så bra som det fatiskt gjort. Jag skrev sista scenerna för flera månader sedan och nu är det ute host testläsare. Flera har redan gett återkoppling och när jag arbetat igenom det några gånger ska det vidare till en vän som är lektör. Och därefter ska det iväg till förlag. Någonstans har jag ett mål att få iväg det innan påsk? Förutom själva grejen att jag skrev klart manuset och fortfarande tror på det, så har jag ju också umgåtts ytterligare ett år med min fantastiska manusgrupp! Att jag, två gånger i månaden, får hänga med fem fantastiska, kloka och roliga människor och bara prata skrivande + allt annat som händer i livet, det är så jäkla lyxigt! 

 
Körkortet, i juni har jag haft det i ett år. Det är ju ett mål som jag haft över tio år och skrivit upp på nyårslistan år efter år Och jag kommer alltid vara evigt tacksam till Challe som körde med mig varje vecka och nästan varje helg i över ett halvår! Det är otroligt vad vi hann med under alla våra timmar. Det tålamodet hon har skulle jag gärna ta några procent av! Utan henne hade jag nog aldrig förstått hur kul det faktiskt är att köra bil, vilken pepp det är att våga lära sig något nytt och hur jävla härligt det är att faktiskt bli godkänd. Hipp hurra och lyllo mig som har Challe i mitt liv <3 
 
 
 
Och jag kan bli helt pirrig av tanken på vad som kan hända under det kommande året. Tänk om jag blir utgiven och säljer till flera länder? Fler kanske har bebisar på g? Någon kanske skaffar en dögullig hundvalp? Vi kanske har en jägare i familjen och en unge som äter veganskt? Eller så kan tusen andra omvälvande, stora, vardagliga och härliga saker hinna ske. Vi hörs om ett år gällande det iaf.  
Bebislängtan körkort manus
1 kommentar
Anna

vilket underbart härligt inlägg! STORT grattis till ALLA grejer! :D*
Måste ändå fråga: manusgrupp? Det lät ju så spännande? Jag sitter med ett manus som jag vill skicka iväg men jag törs ju aldrig! Det är fortfarande en dröm som jag vill besegra, oavsett om det blir något av det eller inte! måste VÅGA va?