en kram och tafs är inte samma sak,

Perry om har svt någon ryggrad?:
Ber en kvinna om en kram måste man ju ta på hennes kropp ?
IP: 46.230.212.45

Perry,

Jag vet inte vad du har för inställning till vett och etikett, eller till kvinnor överlag - men att be någon om en kram och istället bli utsatt för tafsning med sexuella anspelningar är inte samma sak.

Det Thorsten gjorde var enbart ännu ett bevis på att samhället har en skev syn på kvinnor och att det är helt OK att göra vad en själv vill med en kvinnokropp. Att Gina i detta fallet själv bad om en kram spär bara på inställningen om att T då hade rätten att göra vad hen kände för. Vilket innebar att T tog på hennes kropp - för att han ansåg sig ha rätten till att göra så!

Det är inte okej och det kommer aldrig vara okej för en person att göra vad den vill med någon annan människas kropp!
#1 - Fridah

Men kan inte det där argumentet bara ta med sig kort-kjol-aspekten och gå och gömma sig i ett dike någonstans?

#2 - Emma Estevez

Gäller inte bara kvinnor. Exakt samma sak hände Anton Hysén i Let's Dance. Tony Irving satt och dreglade, fällde sexistiska kommentarer och Camilla Henemark går stolt ut med att hon tagit på Hyséns rumpa. http://www.expressen.se/noje/anton-hysen-det-ar-ju-bara-en-rumpa/

Dock var det märkligt tyst om den här"Det Thorsten gjorde var enbart ännu ett bevis på att samhället har en skev syn på kvinnor och att det är helt OK att göra vad en själv vill med en kvinnokropp."

Är det samhället eller narkomanen och tillika uteliggaren Thorsten som tycker sånt är okej? Jag tippar på den senare. Dessutom bör ju löpsedlarna "tittarstormen" osv. mot Thorsten vara ett tydligt bevis på att samhället inte tycker som Thorsten.

#3 - Caro

Jag håller med Fridah!Fast vad har det ens med saken att göra? Jag försvarar inte att hela sverige tokdreglar över Anton Hysén, men varför måste du ens dra upp det enda lilla som skett mot en man? Det är inte vitkigt i denna fråga!Men samhället och SVT tyckte ju att det var helt okej, speciellt eftersom de fortsatte låta henom att tävla, och speciellt med tanke på hur många som höll henom om ryggen och speciellt när en lästa alla "försvar" som hyllade Thorsten.

#4 - Anonym

Det är klart att om en kvinna vill att man ska krama henne så har hon ju bjudit in för mer sexuellt umgänge. Inte garanterat. Men möjligheten finns. Å då är det klart man klämmer lite

#5 - Emma Estevez

Är sexuella trakasserier inte intressanta när det råkar gälla en man? Varför? Sexuella trakasserier är sexuella trakasserier. Jag trodde dessutom att vi enligt dig inte hade några kön längre, utan att könen bara är "sociala konstruktioner".

Hysén är desto mer intressant med tanke på den rådande normen, dvs. att det bara är kvinnor som kan råka ut för det. Hur många tror du förfasar sig över det som hände Hysén jämfört med Gina?Tyckte samhället verkligen det? Google håller åtminstone inte med. Har du några exempel?